torsdag 23 september 2021

Dag 1 - This is Romania

Idag blev det en tidig start på dagen, morgonmöte klockan 07:30 och sen frukost vid 08:00. Därefter blev det en busstur som tog oss cirka 30 minuter från hotellet. Där dagens etapp påbörjades med lite uppförsbackar med grusvägar för att sedan växlas om till en helt obanad terräng. Med andra ord var vi stundtals off track vilket blev en upplevelse i sig. 

Lite av dagens utmaningar bestod av att ta sig ner för oplanerade trappstegar då vi kom av oss från leden vid några tillfällen.

Dagen bestod av lite magiska vyer och lite roliga utmaningar... ner för trapporna längst pipen kom vi allt även om mjölksyran gjorde sig påmind.
Vädrets makter bjöd på solsken och tidvis kyliga vindar. Fanns en del roliga varningsskyltar med jämna mellanrum vilket gjorde dagens distans lite mer spännande...
Märkligt nog blev vårt vägval givetvis den väg där vägen är avstängd, men vad gjorde det när vi fick uppleva magiska vyer...
Blev även möten med vilda djur som lösa hundar, kor och får...
Känns ju inte helt fel att vara ute en dag i löparskorna när vyerna är magiska att beundra...
Blev en tur upp till en sevärdhet... Dagens distans blev cirka 20 kilometer och kändes som en fin uppvärmning inför kommande dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar