söndag 28 augusti 2016

69 dagar kvar...

Nedräkningen har nästan börjat, men sextioniodagar är det allt kvar till årets Kullamannen och med det hoppas jag kunna få in lite fler mil under bältet än vad jag lyckades med förra året. År 2015 tog jag mig runt med nöd och näppe på 12h 21 minuter och med endast 40 mil i löparskorna, om jag lyckas erövra en 12 kilometers runda imorgon kommer jag i år ha fått mer eller mindre exakt 700 km i benen och i löparskorna. Då inkluderar jag inte min utmaning eftersom där vet jag inte exakt hur många kilometrar som erövrades med löpning kontra hur mycket jag gick. Det sistnämnda dominerade dock väldigt många kilometrar och därtill desto fler mil.

Igår blev det till att prova på löpning igen, allt för länge sedan sist men längtar dock till att få igång någon form av rutin som inkluderar mer och längre löpning. Gårdagens runda är på ca 6 kilometer och en rätt skön, lugn runda som ger både nedförsbackar och uppförsbackar samt en hel del fina vyer. Denna 6 kilometare spenderade jag en hel del tid på i början av året och knallade där in de flesta av årets kilometrar. Idag tog jag samma runda men som vanligt växelvis kör jag rundan för att få lite variation i när och hur backar och nedförslut infinner sig på rundan. Får erkänna att i skrivandets stund har en svag träningsvärk börjat infinna sig i muskulaturer som inte riktigt har aktiverats på sistone. En härlig känsla som jag vet snart kommer att vara som bortblåst.

Imorgon börjar allvaret igen, eller rättare sagt dags att få en del kognitiv utmaning samt försöka få struktur på livet igen. Längtan till baka ut till landsvägarna är förvånansvärt stor och det är en längtan som jag försöker hantera genom att fundera på nya utmaningar. Just nu infinner sig två väldigt stora idéer som för mig kan bli en riktigt stor utmaning om jag lyckas skapa dess möjligheter. Men än så länge är det endast funderingar, kanske så stora att jag inte själv kan avgöra vad i dem som är möjligt eller gör dem möjliga att införliva. Mmm... jag längtar i alla fall till imorgon och den efterlängtade 12 kilometaren...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar